Dette ordner jeg. (foto: united, twitter)

I sommer løper kontrakten ut for en fransk U21-landslagsspiller. Dette har ledet til et kappløp mellom to giganter, den ene med budsjett til å huse Ronaldo, den andre på sparebluss. Boubacar Kamara er i spill.

Kamara har solide 141 kamper for Marseille og har imponert spesielt denne sesongen, der den defensive midtbanespilleren mer eller mindre har spilt seg inn som fast i startelleveren til Jorge Sampaoli hos Frankrikes nestbeste klubb.

Les: Sparket treneren fire dager før julaften

Ifølge engelske medier har Ralf Rangnick blinket ut Kamara til midtbanemiksen hos United, der Pogba, Matic og Mata trolig er ute av klubben i løpet av de neste seks til åtte månedene.

Kamara på free transfer er også en utmerket løsning for Xavi og Barcelona, men ifølge katalanske El National er Manchester United foran i løypa og på god vei til å ha en avtale klar med 22-åringen som skal signeres i januar.

Les på F7: O.J Simpson er en helt fri mann

(foto: marseille, twitter)

I 19 av kampene med Kamara på banen har Marseille 9 clean sheets. Etter Rangnicks to første Premier League-kamper med United var det helt tydelig at tyskeren gledet seg over 1-0 seierne, men aller mest over at United forlot en kamparena med clean sheets.

Kamara har vist i Ligue 1 at han har mentaliteten, farten og tøffheten til å bidra til dette. I tillegg er 22-åringen en spiller som gjøre nytte for seg i ulike posisjoner på midtbanen og også trekkes tilbake til forsvaret, hvis nødvendig.

Les: Jack Grealish skjønner nå smertelig godt at han ikke spiller for PSG

Spennende spiller.