Mens noen europeiske klubber fortsatt sliter økonomisk, fortsatte mange Premier League-lag å spre om seg med penger i januar. – De som følger med får ingen ekstrapoeng med å gjette hvilken klubb som brukte mest.

Premier League-klubber brukte angivelig totalt 295 millioner pund i januar, fire ganger mer enn de brukte i januarvinduet i 2021. – Bare i 2018 har Premier League-klubber brukt mer, da Virgil van Dijk kom til Liverpool og Arsenal signerte Pierre-Emerick Aubameyang.

Ved å bruke data fra Transfermarkt har vi rangert de 20 nåværende Premier League-klubbene etter deres nettoforbruk i løpet av overgangsvinduet i januar 2022.

Som statistikken viser, støttet Newcastles nye eiere løftet om å investere tungt ved å bruke over 90 millioner pund på nye signeringer i januar. Magpies hentet inn Kieran Trippier, Bruno Guimaraes, Chris Wood, Dan Burn og Matt Targett for å overleve nedrykkskampen.

Selv om Liverpools overgang for Fulhams Fabio Carvalho kollapset på «dealineday», er de fortsatt nummer to på denne listen etter å ha signert Luis Diaz fra Porto.

Steven Gerrard signerte bare én spiller løpet av sin første måned hos Aston Villa, men det var til gjengjeld en dyr en. Lucas Digne kom fra Everton for £27 millioner.

Les: Marcus Rashford: -Min bror. Gå og vis dem hva du kan

Tottenham gikk glipp av Diaz og Adama Traore i januar, men brukte fortsatt mer enn de fleste klubber etter å ha signert Rodrigo Bentancur på en permanent avtale og Dejan Kulusevski på lån.

Everton var den travleste Premier League-klubben i januar med seks nye signeringer, men pengene mottatt fra Dignes avgang betyr at de bare er på sjuende på denne listen.

Det er også syv Premier League-klubber som ikke har brukt eller mottatt penger i løpet av overgangsvinduet i januar 2022, inkludert Chelsea og Leicester City.

Til tross for å være kjent for å bruke latterlige mengder penger, fikk Manchester City faktisk en større fortjeneste enn alle andre Premier League-klubber til sammen etter å ha solgt Ferran Torres til Barcelona.

 1. Newcastle United – 91,89 millioner pund
 2. Liverpool – 40,5 millioner pund
 3. Aston Villa – 27 millioner pund
 4. Tottenham – 24,82 millioner pund
 5. Watford – 22,23 millioner pund
 6. Crystal Palace – 9,9 millioner pund
 7. Everton – 6,75 millioner pund
 8. Wolves – £4,77m
 9. Brighton – 2,7 millioner pund
 10. Arsenal – 1,19 millioner pund

11= Chelsea – £0 millioner
11= Leicester City – £0 millioner
11= Leeds United – £0 millioner
11= Norwich City – £0 millioner
11= Brentford – £0 millioner
11= Southampton – £0 millioner

 1. Man Utd – £0,54 millioner overskudd
 2. West Ham – £0,9 millioner overskudd
 3. Burnley – 14,4 millioner pund overskudd
 4. Man City – 34,2 millioner pund overskudd

Få 10.00 i odds på at Norge vinner flest gullmedaljer i OL i Beijing