I skrivende stund ligger Arsenal uavgjort 1-1 i bortemøtet mot West Ham, før kampen hadde de ikke vunnet på 9 kamper, så dårlige har de ikke vært på 42 år. Ljungberg som midlertidig manager har ikke lyktes i å vinne en av sine to første kamper mot henholdsvis Norwich og Brighton. – Det er få som tror at jobben blir permanent slik han ønsker. 

Oppdatert 22.27: Arsenal har gått opp i 2 – 1 ledelse. Oppdatert 22:30 Arsenal leder nå 3 – 1

Rafael Benitez forlot Newcastle i sommer fordi han ønsket å få mer å jobbe med enn det Magpies-eier Mike Ashley var i stand til å gi. Dermed ble det Kina og bøtter med cash. – Arsenal fans, eksperter og sikkert Arsenal selv har ønsket seg det som er en av tidenes mestvinnende managere, men han selv har insistert på at han er «fornøyd» med sin nåværende rolle som manager for Dalian Yifang og utelukket en øyeblikkelig retur til Premier League.

Les: Mourinho har kontaktet den ene han virkelig savnet fra tiden i United

Nesten umiddelbart etter Unai Emery fikk sparken for en drøy uke siden begynte ryktene å gå,  I en samtale med Sky Sports ‘Monday Night Football, gjorde Benitez det klart at han ennå ikke vurderer en retur til ligaen der han er mest kjent for sitt arbeid med Liverpool.

«Det er klart at i fremtiden vil jeg komme tilbake til Premier League fordi jeg liker ligaen, men for øyeblikket kan jeg være veldig tydelig, og jeg må være veldig tydelig,» sa 59-åringen.

”Det er ingen sjanse for at jeg ville komme tilbake nå fordi jeg er veldig glad og veldig fornøyd. De stoler på meg, vi har mange ansatte som jobber i et stort, stort prosjekt.

«Folk vil si at ligaen er annerledes – ja den er annerledes, det er et annet nivå, men Dalian Yifang er et massivt selskap og de vil endre alt.

”De ønsker å lage en struktur. Vi har ansvaret for barna fra seks år til det første laget, så da vil vi legge igjen en arv og det er en utfordring for meg.

«Så jeg lærer mye, det er en flott opplevelse og jeg er ganske fornøyd for øyeblikket.»

Everton er også på jakt etter en ny permanent sjef etter Marco Silvas avgang, selv om interimsjef Duncan Ferguson nyter en mye bedre start på livet i sin rolle enn Arsenal-motpart Fredrik Ljungberg.

Ferguson ledet en 3-1-seier over Chelsea på Goodison Park lørdag på en dag han hyllet som ”utrolig”