Que?

Rafael Benitez har prestert helt okay med Newcastle denne sesongen. Det har aldri vært skikkelig skummelt med tanke på nedrykk, men heller ikke spennende for en topp ti plassering. Dette betyr ikke at den tidligere Liverpool-manageren ikke vil sette navnet sitt på en ny sesong med denne klubben – hadde det vært opp til ham.

Benitez sin kontrakt løper ut denne våren. Dermed står Newcastle uten manager før neste sesong. Ikke forstår vi hvorfor dennee avgjørelsen har drøyd, for det ser ikke ut som Benitez selv har vært i tvil om hva han ønsker å bedrive fremover.

Skal visst ikke savne jobben til Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Les på Popidol: Selvsagt trengte David Budd en lang ferie etter sesongfinalen

-Vi har snakket sammen en stund og mitt svar har alltid vært det samme. Jeg vil gjerne bli og kan se potensialet i denne kjempeklubben. Forhåpentligvis kan vi gjøre tingene på en måte som flytter alle fremover. Vi skal ha et møte, forhåpentlig i neste uke, så får vi ser hvor vi er, sier Benitez ifølge Sky Sports.

Les: Forsøker enda en gang å få Arsene Wenger tilbake til England

Avgjørelsen ligger hos klubbeier Mike Ashley, mannen som har fått Kevin Keegan til å holde seg borte fra Newcastle-kampene…

Big Mike. (foto: ashley, twitter)

Lukter vi at Benitez må ut å finne seg en ny arbeidsgiver?

Les: Premier League-manager reddet plassen, men får sparken