Radamel Falcao

En av fotballens mest fargerike personligheter Radamel Falcao er ikke en person som trives på benken. Spissen som har vært på to begrenset vellykkede låneopphold i Premier League (Chelsea og Manchester United) har ikke fått den spilletiden han ønsker i Rayo Vallecano og ser aktivt etter alternativer.

AS at colombianeren er lei av å bli benket av manager Andoni Iraola og flørter nå med en overraskende klubb. – Langt langt borte…

Les på Radiosporten: I samtaler om en tredje runde i kongens klubb

Den suverende lederen av Malaysia Super League Johor Darul Takzim FC har svært og økonomi og fasiliteter mange europeiske klubber kan misunne dem.

Sultan Ibrahim Stadium har kapasitet på 40 000 tilskuere

Falcao å forlate klubben da han ønsker å kunne holde seg aktuell for det colombianske landslaget og den tidligere toppscoreren ser ut til å ha mange alternativer.

En av klubbene som har dukket opp som favoritter til å lokke Falcao er malaysiske ligaledere Johor Darul Takzim FC, grunnen er «Twitter-flørten» som fant sted mellom Falcao og klubben.

Klubben skrev «Vi sees snart» og tagget spissen. Falcao svarte da «Gleder meg til å se deg». Noe som har fått ryktene om et mulig overgang til å øke.

LES OGSÅ: to midtbanespillere på Chelsea-blokka til Pochettino

I tillegg til Johor Darul Takzim FC, skal også en rekke meksikanske klubber være interessert i å signere Falcao etter sesongen.

Denne sesongen har Falcao kun scoret to mål på tre starter og er på en kontrakt som går ut ved sesongslutt.

Les: Går hardt inn for Phillips-signering

Her finner du Radamel Falcao statistikk.