Ferdig.

Verdens beste angrepsspillere kjemper om topplasseringen hver eneste uke, men en har begynt å skille seg ut, men det er fortsatt åpent hvem som tar hjem tittelen som 2021s toppscorer.

I og med at det bare er noen få måneder igjen av 2021 er det svært sannsynlig en av de fem på listen under tar hjem tittelen.

Les: Der løste det seg for David Luiz

Det er fem spillere som har produsert noen fantastiske resultater foran mål for både klubb og land dette kalenderåret

Pr dato leder Bayern München og Polens Robert Lewandowski med god margin, han har scoret 45 ganger i år. – Det slutter ikke polakken har startet den nye Bundesliga sesongen i fantastisk form og scoret seks ganger på fire kamper. – Du får ikke spesielt høye odds om du setter dine penger på Lewandowski som vinner av toppscorer tittelen.

På andreplass den norske sensasjonen Erling Braut Haaland, som har totalt 38 mål for Norge og Borussia Dortmund siden starten på året. 21-åringen har også startet Bundesliga-sesongen imponerende godt, og scoret fem ganger på fire kamper.

På tredjeplass har vi Lionel Messi, som nylig meldte overgang fra Barcelona til Paris Saint-Germain. «La Pulga» har scoret 36 mål i år både internasjonalt og på klubbenivå. Han har ennå ikke åpnet kontoen sin i sin nye klubb, etter å ha gjort bare en kamp.

Messis PSG -lagkamerat Kylian Mbappe er to mål bak med 33 mål. Han klarte ikke å finne nettet i sommerens EM, men har scoret tre ganger på fire kamper i Ligue 1 så langt i sesongen.

Femte plassen inntar Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo, som totalt har 31 mål. Den portugisiske stjernen ble nylig tidenes toppscorer i internasjonal fotball for menn med 111 mål for sitt land. Han fikk også en drømmestart da han kom tilbake til Old Trafford og scoret to ganger mot Newcastle på hjemmebane.

Med over tre og en halv måned igjen til slutten av 2021, er det fortsatt mange mål å komme fra disse fem målmaskinene.

Her ser du Bayern München kjøre over RB Leipzig på bortebane på lørdag. Robert Lewandowski la på et mål på straffe.

Les: Manchester City tilbudt 1,5 milliard kroners stjerneskudd som Manchester United elsker