Steve McClaren har fått noe i øyet

Det er en av Englands absolutte managerveteraner som idag har fått sparken av Queens Park Rangers. – Steve McClaren som blant annet har vært landslagssjef for England kom til QPR etter å ha trent Newcastle som et bevis på at klubben igjen hadde ambisjoner til tross for store økonomiske problemer.

Ambisjonene er der fortsatt, men etter en meget dårlig periode er QPR nå nede på 17. i Championship.

Steve McClaren, som kom til Loftus Road i mai i fjor, har bare hentet hjem en seier siden Boxing Day.

Den berømte dråpen som fikk begeret til å flyte over var da de på lørdag tapte de 2 – 1 mot Bolton.

Les: Zlatan viser fotballverdenen at kungen er tilbake

«Å ta en beslutning som dette er aldri lett, spesielt når du snakker om noen som profesjonell og dedikert som Steve,» sa administrerende direktør Lee Hoos. «Vi er takknemlige for ham for all hans innsats. Det er godt dokumentert at vi er i en overgangsperiode da vi jobber hardt for å gjøre klubben økonomisk stabil. Med det kommer utfordringer, ikke minst å kutte i lønnen samtidig som man vil ha resultater. Når vi ser fremover, og tar hensyn til de siste resultatene, føler vi at det nå er riktig tidspunkt å revurdere hvor vi er.»

Les: Søndagsmiddagen hos Zidane ble dobbelt så vellykket

Klubbens direktør for fotball, Les Ferdinand, utdypet: «Steve har jobbet utrolig hardt i sin tid med oss, men da vi begynnte å lage planer for neste år, følte vi at denne endringen er nødvendig nå, i stedet for å vente til slutten av sesongen, eller risikere å ta en slik beslutning tidlig i den nye sesongen. »

Les på Popidol: Glem Beckham – Ingen skrur den som Wayne Rooney!

Assistent manager John Eustace får en tøff oppgave som midlertidig manager QPR møter serielederen lag Norwich City på Carrow Road på lørdag.

Steve McClaren tok over QPR i mai i fjor og har vunnet bare 16 av 46 kamper.

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com