Scorer mest. (foto: psg, twitter)

Paris Saint-Germain er klar over at Kylian Mbappe kan dra til Real Madrid i løpet av få uker. Den franske superspissen har sagt at han vil offentliggjøre hvor han spiller neste sesong før han drar på landslagssamling. Frankrike møter Danmark i Nations League 3. juni. Av denne grunn jobber den sportslige ledelsen i Paris godt i gang med å finne erstatteren til Mbappe.

LES: Suarez på vei tilbake til Premier League

Foot Mercato’ rapporterer at Paris Saint-Germain vurderer spesielt tre spillere i tilfelle Kylian Mbappe signerer for Real Madrid. Det er Darwin Nunez, Paul Pogba – han er ikke en spiss, men lønnen vil være på nivå med Mbappe – og Joao Felix fra Atletico Madrid.

Joao Felix er lei av å parkere bussen i Madrid

Pogba og Benficas Nunez har vært nevnt tidligere, men franske storklubben skal nylig ha forhørt seg om Joao Felix. Han har kontrakt til 2026 i Spania og har en markedsverdi på 75,5 millioner euro.

SISTE: I samtaler med Dominic Calvert-Lewin

Det er ikke første gang den franske klubben blir nevnt i forbindelse med Felix. PSG skal angivelige ha møtt hans agent Jorge Mendes i januar.

Men de skal ikke ha snakket om annet utover det åpenbare at PSG har fortalt Mendes at Joao Felix er en av de som er valgt til å erstatte Mbappe hvis hans overgang til Real Madrid blir bekreftet. Darwin Nunez er altså den andre favoritten til å erstatte franskmannen.