En god gutt på en god dag. (foto: neymar, twitter)

Det er ikke noen bombe at Neymar har sine utfordrende sider for manager og klubb, men når du hører det direkte fra brasilianerens sjef, blir det fort en sak.

Etter at Neymar returnerte til Ligue 1 ble det 4 scoringer på 5 kamper – for så igjen å bli slått ut med skade på landslagssamling i oktober.

Les: Mbappé: «Jeg fortjener den ikke»

Nå er superstjernen på plass for runde 2 i Paris, og bidro til at PSG sikret 2-0 seier hjemme mot Lille. Tuchel tok ingen sjanser og tok brasilaneren ut etter en time på banen. Har nok planer om å bruke Neymar for å skape litt hodebry for Real Madrid på tirsdag kveld.

Før gigantoppgjøret mellom de to pengesterke klubbene fikk Tuchel spørsmål om hvordan det egentlig er å ha verdens dyreste spiller på kontoret.

Les på Popidol: Adidas går helt Prada

-Det er ikke lett å være manageren hans. Han har et stort, stort hjerte, men dessverre viser han ikke alltid at han er en sjenerøs og pålitelig gutt. Noen ganger blir det veldig provoserende og dette er dumt, fordi det ikke er nødvendig, sier Tuchel ifølge France Info.

Forrige gang PSG og Real møttes, lekte Di Maria seg og puttet inn to scoringer i 3-0 kampen. Nå skal han forhåpentligvis få bistand fra Neymar. Hvis dagen er riktig.

https://youtu.be/DNvXNv5qQGg

Les: Marco van Basten driter seg ut på direkten – én uke i fryseboksen