Nasser Al-Khelaifi

Rapportene om at Pochettino får forlate Paris til fordel for Old Trafford etter denne sesongen øker i styrke for hver dag som går. Men den tidligere Tottenham-manageren har fortsatt et år igjen av kontrakten så PSG vil ikke la han gå gratis.

Selv om den franske klubben ønsker seg Zidane som ny manager, vil de prøve å få noe ut av å slippe Pochettino til Manchester. Og med Mbappe på vei til Spania er det ikke hva som helst de ønsker i retur. Eller rettere sagt hvem.

LES: Barcelonas økonomiske problemer kan gi Jurgen Klopp en gyllen mulighet

PSGs president, Nasser Al-Khelaifi, ønsker nemlig å danne supertrioen Messi, Neymar og Ronaldo! Cristiano Ronaldo og Mauricio Pochettino kan altså bli involvert i en utrolig byttehandel i sommeren.

Paris Saint-Germain har blitt stadig mer sikker på at Ronaldo vil forlate Manchester United etter sesongen på grunn av hans frustrasjon over manglende resultater på Old Trafford. Dette forsterket seg ytterligere fredag ​​kveld da United røk ut av FA-cupen, noe som gjorde at klubben etter all sannsynlighet ikke vinner noe trofé i år heller.

CASH IS KING: Forbereder gigantisk Haaland-tilbud

PSG har lenge ønsket seg den portugisiske superstjernen og har ikke blitt skremt av at han fylte 37 år denne uka. At det er en økende støtte i PSGs styrerom for at Ronaldos tidligere Real Madrid-sjef Zinedine Zidane skal erstatte Pochettino øker sjansene for Ronaldo vil flytte til Paris.

Og kanskje en Ronaldo-exit vil gjøre det nye livet til Pochettino i United litt enklere også?