The one, the only.

Eder Militao ble hentet til Real Madrid i 2019 som Sergio Ramos´ tiltenkte etterfølger. Først to år senere har portugiseren vokst seg inn i troppen til Zidane. Timingen for Ramos var noe uheldig.

For ett av de sterkeste forhandlingskortene til El Capitan har vært at ingen andre har vist seg verdige til å styre forsvaret fra midten. Varane gjør selvfølgelig sin del av jobben, men med ambsisjonene og forventningene til en kongeklubb, skal hele midtforsvaret kvalifisere til merkelappen: «to av verdens beste».

Les: Smeller igjen døra for Haaland

Forhandlingene mellom Ramos og Real har pågått i det uendelige, uten en ende i sikte. Det vil si, i sommer går 35-åringen ut av klubben sin som free agent, hvis Perez og Ramos ikke blir enige.

I disse siste månedene med forhandlinger bestemmer Militao seg for å utnytte skadefraværet til Ramos for å bevise sin verdi for klubben. De siste ryktene fra Madrid sier at klubbpresident Perez fortsatt krever at Ramos godtar lønnskutt, noe klubbikonet nekter.

Det er ingen hemmelighet at det befinner seg en manager i Paris som følger prosessen ekstra nøye. Han har mulighet til å møte lønnskravet til Ramos, han trenger spanjolens erfaring med å vinne Champions Leaugue, han trenger Ramos til å drysse tryllestøv over PSG-spillerne, som ikke akkurat oser av selvtillit om dagen.

-Sergio Ramos til PSG? Det vil jeg ikke svare på, for det kan bli misforstått. Ramos er Real Madrid-spiller, kommer det fra Pochettino ifølge Goal.

Da var det politisk riktige unnagjort.

-Jeg vil likevel si at, som alle andre lag, så går vi etter å styrke laget vårt i samtlige posisjoner, sier Pochettino.

Eder Militao leverer, David Alaba er på vei til Madrid, Sergio Ramos er så proppfull av stolthet at han neppe godtar å tape forhandlingen med Perez.

Real er advart. (foto: psg, twitter)

Vi vil si at Pochettino sitter med Ramos-planen godt fremme på Louis XV-skrivebordet sitt i Paris.

Les: Virgil van Dijk gjør det eneste rette for Liverpool