Still love you. (foto: city, twitter)

Da har Manchester City gjort jobben. Taper Manchester United mot Liverpool på søndag er City Premier League-mesterne, for tredje gang på fire sesonger. Pep Guardiola var mest opptatt av å fortelle verden hvor lykkelig han var for å ha Sergio Aguero.

Til sommeren er det over. Partnerskapet mellom Guardiola og Aguero går mot slutten, derfor var timingen perfekt for argentineren å komme tilbake fra skade.

Les: Gjør klar en halv milliard og tidligere Barcelona-spiller i Koulibaly-byttehandel

Og hva gjør spilleren med over 250 scoringer for Manchester City i comebacket?

Jepp, scorer.

Selv om Guardiola beskrev spillerne som slitne etter Champions League-bataljen mot PSG, var Crystal Palace aldri nær ved å true City.

Sergio Aguero-scoring i 57. minutt, med Ferran Torres på hjul med scoring to minutter senere.

-Hvor mange ganger har han gjort det? For et mål og for en spiller. Jeg er fullstendig forelsket i ham. Folk tror ikke på det, men vi har savnet ham, sier Guardiola til BBC.

Les på Popidol: De hotteste tilbudene fra iGaming

Vi tror deg, Pep. Scoringen mot Palace var av god gammel klasse. Full fart inn i feltet, nydelig nedtak i fart og direkte over i skudd: Boooom!

-Vi har ikke hatt mulighet for å bruke ham mange ganger, men kanskje har vi fått ham tilbake på det riktige tidspunktet, avslutter City-manageren.

Skal Aguero inn og sette på plass PSG-forsvaret neste uke? Vi lukter en verdig avslutning på en ekstrem karriere hos City.

Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge