Overkjøringen av Barca ga garantert mersmak for big boss Al-Khelafi. (foto: psg, twitter)

Kylian Mbappé og gjengen lekte seg med Barcelona – og stakkars Gerard Pique. Barcelona-midtstopperen var tilbake etter lengre skade og fikk oppdraget med å stanse Mbappé. Det gikk særs dårlig for 34-åringen, for 22-åringen stanset ikke engang med Pigue hengende i drakta hans.

For Mauricio Pochettino var Mbappés hattrick i Champions League perfekt timet. Det ene var lykkefølelsen av å ha kjørt over sin gamle byrival, det andre må ha vært at Mbappé fikk kjenne på hvor han skal spille de neste sesongene.

Les: Ødegaard satte Arsenal-supportere i fyr og flamme

Det har lenge versert rykter rundt Mbappés exit fra Paris, spesielt etter at Thomas Tuchel ikke helt klarte å lage de beste arbeidsforholdene for franskmannen. Så kom viruset som har fått den største beileren, Real Madrid, til å måtte melde pass. Så kom Mauricio Pochettino ridende inn i Paris.

-Vi har tiltro til at PSG kan gi Mbappé alle redskapene han har bruk for for å være fornøyd i karrieren sin. Jeg tror at saken snart faller på plass. Vi jobber med å holde ham i PSG i mange år, sier Pochettino ifølge spanske Sport.

Det virker ikke akkurat som Pochettino har mottatt signaler fra Mbappé som tyder på en snarlig exit.

Les på Engelske klubber: Tett på avtale med Thierry Henry

Franske medier hever at Mbappé er blitt tilbudt en ny fireårsavtale hos PSG. Vi tipper forutsetningen for at Mbappé blir, er at PSG får lastet skipet sitt med de siste spillerne som sender PSG inn i en historisk æra.

Franske Les Parisien hevder PSG har dialog med Lionel Messi, så da Pochettino og verdens beste spiller takket for kampen denne uken, var alle kameraer nysgjerrig rettet mot møtet ute på banen.

-Jeg sa bare hei og farvel til Messi, og vi pratet ikke om fremtiden, sa Pochettino.

Vi pratet ikke om fremtiden.

Indirekte: Den tar vi på bakrommet. Når Pochettino nå viser arbeidsgiveren sin han er The Man, da kommer høyst sannsynelig et ekstremt tilbud til Messi. Forsvinner Barcelona ut av Champions League allerede i 8.delsfinalen, da tviler vi på at det er mye som holder igjen Messi.

Mbappé, Neymar, Messi. MNM vil i så fall bli en trio for historiebøkene.

Les: ESPN: Solskjær har et viktig krav til ny midtstopper