Oliver Skipp

Sist sesong var unggutten Oliver Skipp på utlån med å bringe jo jo klubben Norwich tilbake til Premier League. – Nå er han tilbake i Tottenham. Daily Mail skriver i dag at Newcastle manager Steve Bruce har oppdaget spilleren som Jose Mourinho før han ble manager i Roma mente var en svært viktig del av fremtiden til Tottenham.

Han sa, før utlånet til Norwich at Oliver Skipp som nå har rukket å bli 20 år gammel, trenger litt erfaring før han kan gå inn i rollen som kaptein på et hvilket som helst lag. – Den defensive midtbanespilleren er for å bruke den portugisiske manageren sine ord «fenomenal».

Les: Manchester United jekker opp prisen – fordi de kan!

Norwich fikk veldig god nytte av Oliver Skipp i løpet av utlånet ble han fast inventar på laget med 47 kamper og ble tatt ut på «årets champions lag».

Han fikk sin første start for Tottenham 15.desember 2018, mot Burnley.

Alt ligger til rette for en plass på Tottenham sitt førstelag, men manager Nuno Espírito Santo er litt mer tvilende, han ønsker seg en mer fremoverlent midtbanespiller og mener at Skipp trenger mer erfaring i oppbygging av gode angrep.

Newcastle United er desperate etter å styrke midtbanen, deres hovedmål Joe Willock ser ut til å glippe da Arsenal tilbyr til Leicester i en James Maddison deal. – Daily Mail melder i dag at Steve Bruce er en stor beundrer av den engelske midtbanespilleren og jobber aktivt for å få til en avtale.

Magpies har begynt å bevege på seg i sommerens overgangsmarked og skal ha lagt inn bud på Boubacar Kamara og også vist interesse for Hamza Choudhury.

Konkurransen på Tottenham sin midtbane er knallhard samtidig som alle er enige med tidligere manager Jose Mourinho! – Oliver Skipp er fabelaktig og en fremtidig kaptein.

Les: Louis van Gaal har hentet ned det oransje slipset fra loftet