Har sine favoritter, men gidder ikke betale overpris. (foto: Manchester United)

Football-Insiders kilder melder Manchester United har den unge Everton-spilleren Jarrad Branthwaite som et av sine toppmål i sommerens overgangsvindu. United-supporterne kastet seg over tastaturet etter 2-0 seieren mot Everton på Old Trafford tidligere i måneden, der Branthwaite viste han «har alt» en defensiv/offensiv midtstopper trenger når du bærer United-drakta. Everton, på sin side forsøker å bygge høyest mulig mur rundt sin mest verdifulle spiller, men har innsett situasjonen tilsier at muren bare kommer til å rekke giganter som Manchester United til livet.

Tidligere i sesongen da det kom de første signalene om at Manchester United, Tottenham Real Madrid – og andre storklubber var interessert i den engelske 21-åringen, sendte gjengen på Goodison Park ut signaler om at de ikke selger for under 100 millioner pund.

LES: Klar for å kuppe Manchester United-signering

Dette ville ha gjort Branthwaite til verdens dyreste forsvarsspiller. Med under tre måneder igjen før overgangsvinduet åpner og er det åpenlyst Everton må selge flere av sine mest innbringende spillere for å redde klubben fra flere poengtrekk de neste sesongene. Ifølge Daily Mail har signalet om «Glem Branthwaite-signering til under 100 millioner pund» gått over til «fra 60 millioner pund».

Denne sesongen har 21-åringen vært outstanding i midtforsvaret. Etter å ha blitt kalt inn til den engelske landslagstroppen for første gang på seniornivå, venter full debut mot Belgia denne uken på Branthwaite.

I Manchester jobber Sir Jim Ratcliffe og gjengen med å lage en struktur som styrer unna feilene som er begått det siste tiåret. Tiden med signering av svindyre storstjerner er over, nå skal talentene hentes inn og utvikles til stjerner i klubben. Branthwaite passer perfekt inn i denne planen, spesielt etter at Everton skjønte de ikke er i posisjon til å kreve ny verdensrekord.

ENGELSKE KLUBBER: Slutt på å kunne dure frem som Alex Ferguson