Arteta skal styrke den defensive midtbanen. (foto: Arsenal)

Chido Obi-Martin kan tydeligvis ikke gjøre noe annet enn å fortsette å score. I desember noterte den 16 år unge danske Arsenal-spilleren seg med ville 10 scoringer mot Liverpools U16-lag – i samme kamp. På lørdag dro 16-åringen til med 7 mål i U18-kamp mot Norwich. Dette er spisstypen Mikel Arteta skal ha inn på førstelaget, nå presser Arsenal-manageren på for at den unge dansken ikke fristes fort fra Emirates når han når profesjonell kontrakt-alder.

På 16 U18-kamper står 16-åringen med 28 scoringer. Ja, du leste rett.

LES: Kan glede seg til å åpne døra for spissen med ville 28 scoringer på 16 kamper

Ifølge Goal er Mikel Arteta svært opptatt av at spissen ikke forsvinner fra klubben. Det engelske mediet hevder Arsenal-manageren presser på for at målmaskinen får en langsiktig kontrakt, der det ikke er noen tvil hvor fremtiden hans ligger.

ENGELSKE KLUBBER: Sander Berge tabbe reddet et poeng for Manchester United

Forhandlinger er ikke i gang, men ifølge Goal er planen at Obi-Martin i løpet av kort tid skal sluses inn på Arsenals førstelag. Arteta har store planer for spissen, her skal ingen rivaler få ødelegge planen. Er det noe Arsenal nå trenger, er en spiss som ikke er vant til å ga av kamparenaen uten scoringer.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Bournemouth