Hazard fra treningssenteret i Madrid. (foto: real, twitter)

På tirsdag la Eden Hazard ut meldingen på instagram at han gir seg med rundt 700 kamper i beina. Da belgieren ikke endte opp på signeringsseremoni i Premier League, tyrkisk liga, belgisk liga eller «Ronaldo-ligaen» i sommer, skjønte mange det måtte komme. Lillebror Hazard kommenterte han hadde lagt opp hvis han var broren, Eden tok hintet. I London er det likevel en Premier League-trener som ikke aksepterer at Hazard har gjort sitt.

Kevin Nolan har vært del av trenerteamet til West Ham siden 2020, han sender en åpen invitasjon til Hazard om å dukke opp på treningsfeltet hos Premier League-klubben.

LES: David Beckham kastet seg på telefonen til Maguire

-Jeg er sikker han ønsket å komme for prøvespill. Vi, jeg mener jeg, ville helt klart vært villig til å gjøre det. jeg vet ikke om the gaffer (Moyes), men jeg ville helt klart ha ønsket ham for prøvespill. Noen av de beste årene i Premier League har han vært del av, med noen av de beste målene, begynner West Ham-treneren til talkSport.

-Det er trist at han som 32-åring avgjør å trekke seg bort. Helt ærlig, for jeg mener en spiller av hans kaliber kunne spille på toppnivå for mange flere år. Det ville ikke overraske meg hvis vi ikke kunne reversere dette i løpet av de neste seks månedene til et års tid, fortsetter Nolan.

LES OGSÅ: Ikke lenge igjen før Haaland får City-angrepet som gjorde ham historisk

Javel?

-Jeg mener, som 32-åring å holde ut med at han er pensjonert. Det har vært så mange ganger jeg husker Paul Scholes gjorde det. Så fikk han en telefon fra Sir Alex (Ferguson), og han sa så «Okay, jeg kommer tilbake». Jeg tror noe lignende kan skje med Hazard, fordi noen vil trolig gi ham muligheten til å si: «Fortsett, kom og spill for oss for seks måneder», kommer det fra West Ham-treneren.

Da får vi se.