You shall not pass!

Det er ikke lett å løpe forbi og helt umulig å hoppe over den 195 cm høye forsvarskjempen kjempen til Napoli, Kalidou Koulibaly. Han har etablert seg som en av de aller beste midtbackene i Europa og er dermed også ekstremt ettertraktet. 

Napoli kan takke han, frem til de begynte å tulle for mye av fremgangen de siste sesongene, franske Kalidou Koulibaly skal ha sett i retning av Premier League en stund og tidligere snakket med  både Manchester United og Manchester City uten at det har ført frem

Nå har både Tottenham og Chelsea startet samtaler med Kalidou Koulibaly sin agent vel vitende om at en overgang vil ligge på minst 100 millioner euro.

Jose Mourinho satte Chelsea på sporet av 28 åringen mens han var manager for klubben i sin andre runde, nå har han tatt med seg interessen som manager for Tottenham, men møter seg selv i døra i og med at Chelsea har oppretthold sin interesse uten ham.

I følge Corriere del Mezzogiornos Campania-utgave, området der Napoli er hovedstad, ligger Koulibaly konstant på radaren til begge London-klubbene.

Koulibaly  er som resten av Napoli ute av form etter de interne problemene som klubben har slitt med. Napoli-president Aurelio de Laurentiis kvittet seg med manager Carlo Ancelotti, etter det oppstod mytteri blant spillerne. – I det spilleroppgjøret som kom skriver mange lokale medier at det Kalidou Koulibaly var en av lederne. Den nye manageren AC Milan legende Gennaro Gattuso prøver hardt å få tilbake den gode følelsen, men for mange av spillerne er det for lite for sent.

Les: Gennaro Gattuso godsnakker med spillerne

I og med at det dreier seg om 100 millioner euro må vi sette en knapp på at Chelsea er favoritter fremfor Tottenham som er mer forsiktige av seg. – På den andre siden har de akkurat ansatt Jose Mourinho som er kjent for å ville kjøpe dyrt.