Wolves-manager Gary O Neil følte han ikke hadde teknologien på sin side. (foto: Wolverhampton)

Det ryddes opp i Financial Fair Play-reglene. Ikke at reglene ikke har eksistert, men nå er det tydeligvis tid for å håndheves. Everton fikk sin 10-poengs smekk denne sesongen, Nottingham Forest ligger nest i løypa for poengstraff. I januar har det vært merkelig lite aktivitet på overgangsmarkedet, Premier League-klubbene har innsett overtramp får konsekvenser. Wolverhampton regnet seg frem til at det ikke lønte seg med signering som kunne bety start på neste sesong med 10 poeng i minus.

Armando Broja sto øverst på ønskelisten til Gary O’Neil hos ulvene, Chelsea-spissen endte på utleie til Fulham. Wolverhampton og Fulham kniver mot hverandre på midten av tabellen, ifølge Daily Mail kunne Wolverhamptons signeringen av Broja – selv på leie – resultert i 10 poengs trekk neste sesong som straff for brudd på Financial Fair Play-reglene.

LES: Robert Lewandowski forklarer sin plutselig dårligere form i Barcelona

-Vi kunne ikke gå så langt som andre klubber uten å sette oss selv i fare, begynner Wolves-manager Gary O’Neil ifølge Daily Mail.

Chelsea – Wolverhampton

-Vi hadde råd til lønnen, men noen av de andre utgiftene: leieutgifter og omkostninger ved at folk ikke spiller – var for stor utfordring for oss… Vi kunne ha risikert det hele, men det ville være fare for klubbens beste og dit vi forsøker å komme, forklarer Wolves-manageren.

F7: Tottenham kupper signering fra selveste Barcelona

Høres ut som et godt tegn at klubber-ledelsene i Premier League begynner å innse de må forholde seg til den økonomiske virkeligheten.