Chelsea neste? (foto: psg, twitter)

Da det ble klart i sommer at Cristiano Ronaldo ønsket seg langt bort fra Old Trafford, skal Chelsea-eier Todd Boehly ha kastet seg på muligheten. Ifølge Daily Mail blokkerte daværende manager Thomas Tuchel overgangen, heller ikke erstatteren Graham Potter var særlig lysten på å tilpasse troppen og strategien etter CR7s krav. Den amerikanske eieren og vikarierende sportsdirektør gikk glipp av sin «supermegastar», men det betyr ikke at han har gitt opp.

Sommerens overgangsvindu skulle være anledningen der Boehly skulle make his mark og vinne kampen om de største stjernene. Pengene rant ut av overgangsbudsjettet, men resultatet ble ikke som forventet. Boehly sikter fortsatt høyt, og har brukt VM-sluttspillet til å farte mellom møter med stjernenes representanter.

LES: Jens Petter Hauge var «centimeter» fra å bli lagkompis med verdens neststørste fotballikon

Ifølge journalisten Simon Phillips som følger Chelsea tett, ble Boehly og Behdad Eghbali obervert i diverse møter med agenter og representanter. Møtet som skapte mest oppsikt var med Neymars representanter.

I sommer gikk ryktet om at PSG var åpen for salg av Neymar hvis det riktige budet kom, men 30-åringen ønsket selv ikke å flytte på seg.

Ligue 1-klubben er sikkert takknemlig for at det ikke ble exit, for frem mot VM har Neymar vært en av de vasseste i Europa med 15 scoringer og 12 assists på 20 kamper. Nå ser det ut som det ikke er noe hastverk med Neymar-exit, men med møtet i Qatar har Todd Boehly igjen vist han sikter seg inn mot de mest flashy stjernene på markedet. Signalene er sendt til Neymar: Stamford Bridge neste.

LES OGSÅ: Gir slipp på et av de desidert største forsvarstalentene i Bundesliga