Trenger noe å smile av igjen. (foto: chelsea, twitter)

Vi ønsker de to trenerne alt godt, men håper samtidig de tar et gjennomtenkt og godt valg når de skal ut i neste trenerjobb.

Den tidligere suksesstreneren til Brighton kunne levd godt med å fortsette den gedigne suksessen til den «lille» klubben, men valgte heksegryta Stamford Bridge. Potter fikk aldri noen sjanse hos Chelsea, nå står merkelappen «dyktig, men lettvekter» hengende rundt halsen hans.

LES: City-stjerne har bakt inn en helt spesiell utkjøpsklausul i ny kontrakt

For Frank Lampard er det en lengre vei å gå for å reise seg. Da han returnerte til Stamford Bridge som vikar etter Potter-oppsigelsen, sank de sportslige resultatene ytterligere.

Ifølge 90min har Graham Potter takket nei til å ta over Lyon, etter at Laurent Blanc fikk sparken med ett poeng på fire kamper. Kaoset i den franske byen må ha minnet skummelt mye om Chelsea-perioden. Nye amerikanske eiere, forventninger om å vinne det meste – og sportslige resultater i svalestup.

LES OGSÅ: Spansk media: Har egen «Barca-klausul» i kontrakten

Tykkhudede Gennaro Gattuso står som favoritt til jobben, men ifølge L’Equipe avventer Klubbledelsen. 90min hevder Lyon har rettet seg mot Frank Lampard, som amerikanerne ser på som «et høyst respektert navn».