Fra sommeren hvor gutta fant hverandre. (foto: united, twitter)

Jamie Carraghers jobb om dagen er å skape overskrifter, en kunst han behersker meget godt – selv uten spyttklyse. Denne gangen er det Pogba Liverpool-legenden pirker i – igjen.

Carragher kan ikke se at kombinasjonen Pogba og Fernandes noen gang kommer til å fungere hos United. De begynte lovende sammen da de etter virusnedstengningen samarbeidet om å få United til semifinalene i Europaligaen og FA Cupen, men denne sesongen har det sluknet helt mellom de to kreative midtbanespillerne.

For alltid, mener Carragher.

Les: Guardiola er nå den eneste som kan redde Barcelona

Som dermed lurte frem Bruno Fernandes for å fortelle sin side av historien om samarbeidet med Pogba.

-Vi har et godt forhold, selvfølgelig. Vi snakker begge italiensk og har et godt forhold på og utenfor banen. Det er en stor glede å være i en klubb med ham, fordi jeg kan lære mye fra ham – og han kan lære fra meg. Sammen kan vi gjøre store ting, sier Fernandes til Sky Sports.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

Skal vi tro Gary Neville, kan duoen bli eksplosiv som Fernandes forventer, men Solskjær må endre planen.

-Jeg har aldri forstått hvorfor Ole ikke har prøvde en kombinasjon med Pogba og Fernandes i front, som De Bruyne og Silva. De to City-spillerne var ikke disiplinerte midtbanespoillere før Pep Guardiola kom til Man City – han gjorde dem til det. Det er det eneste systemet hvor jeg se det er naturlig at de (Pogba/Fernandes) kommer sammen, sier Neville til Sky Sports.

Hva sier du, Solskjær?

Les: Storklubbene i Premier League trenger ikke å reise til Bundesliga for å skaffe seg ving