Slipper å stille seg spørsmålet. (foto: united, twitter)

Uavgjort mot Arsenal er i seg selv ikke et dårlig resultat, men koblet opp til den historisk dårlige starten for United i Premier League – og at det var hjemmekamp – gir ikke supporterne noe å juble for.

Peter Schmeichel følger ikke overraskende gamleklubb tett, og har gjort seg opp en mening om hva som skurrer på Old Trafford.

Les: Dortmund har nå gitt opp Jadon Sancho

-Pogba spiller veldig, veldig dypt, og jeg forstår ikke hvilken rolle han har på dette laget. Selv når Ole gjorde bytter og puttet Pogba lenger frem, hendte det fortsatt ikke mye. Jeg er enig med at det var to veldig gode pasninger fra Pogba i denne kampen, men det er to og ikke 15. For meg er dette et problem, for han tar så mye oppmerksomhet og det føles som han er problembarnet hos United, sier Schmeichel til Optus Sport.

Så hva er løsningen?

-Vi trenger å vite rollen hans. Hva skal han gjøre for United-laget? Han spiller ikke på samme måte som forrige sesong, det er tydelig, avslutter Schmeichel.

Les på Popidol: Det vises ikke akkurat «nobel» oppførsel i den nye «The King’s Man» traileren

Robin van Persie har et råd til Solskjær:

-Jeg ville ikke ha brukt Pogba som en defensiv midtbanespiller og heller ikke som nummer 10, men midt i mellom. Posisjonen til nr. 8. Da har han fortsatt friheten, han er ikke vurdert om han scorer 20 mål +. Her kan han score 10 mål + og lage assist. Da vil alle se anderledes på ham, sier Persie til Optus Sport.

Les: Zuccarello har fått fart på skøytene igjen

Problembarn og feil nummer? Det virker som Solskjær må skjekke plantegningene på nytt.