Har feiringen klar for Stamford Bridge.

Tottenham har en god stund nå forsøkt å få signaturen til deres favorittdanske Christian Eriksen, men klokka går og skal de cashe er sommeren siste mulighet. – Kontrakten løper til juni 2020.

Les: Lokker med tredobbel lønn

Det er mange med dypere lommer enn Tottenham som er ute etter Christian Eriksen, blant interessentene finner du Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United.

Les: Pål Alexander Kirkevold har funnet frem målformen igjen

Tottenham manager Mauricio Pochettino vil helst Eriksen skal fortsette, men hvis han selges i sommer har han sett seg ut en som passer inn perfekt i hans planer.

Tottenham hentet Christian Eriksen i Ajax i 2013, nå har de funnet nok en Ajax spiller og de er ikke alene. Ajax sensasjonen midtbanespiller Hakim Ziyech har hatt en oppsiktsvekkende sPål Alexander Kirkevold har funnet frem målformen igjenesong. -Den marokkanske landslagsspilleren er navet i Ajax sin ferd til Champions League semifinalen.

Daily Mirror hevder at Hakim Ziyech er tilgjengelig for bare 25 millioner pund. – Det virker lavt for en som har satt 19 mål og hele 20 assister denne sesongen for Ajax.

Ajax kommer til å ha en meget god salgs sommer, alle regner med at spillere som Mattijs de Ligt og David Neres vil hente inn betydelige summer.

Les på Popidol: Lil Dicky har fått med seg alle i sin kjærlighetssang til jorda: Earth