Skal surfe på den-nye-stadion-bølgen. (foto: tottenham, twitter)

Pochettino har ventet, London har ventet og spillerne har ventet. På onsdag kveld kom premieren på «verdens beste stadion».

689 dager har gått siden Tottenham forlot hjemmebanen på White Hart Lane. På onsdag samlet 59 000 tilskuere seg for å få med seg den første kampen i klubbens nye rede.

Heung-Min Son og Christian Eriksen fikk æren av å score på denne historiske kvelden mot Crystal Palace.

Løftes frem av en vanvittig energi. (foto: tottenham, twitter)

Les: Liverpool ute etter Chelsea talent etter å ha imponert for England

For Pochettino ble dette en emosjonelt ladet begivenhet.

-Det er et spesielt øyeblikk, en spesiell kveld. Jeg opplever og mener at dette er den beste stadionen i verden, sier argentineren ifølge Sky Sports.

Takk. (foto: tottenham, twitter)

Les på Popidol: Sega Mega Drive er tilbake

Hvordan den utskjelte styrelederen Daniel Levy opplevde kvelden etter år med søvnløse netter og kjeft, kan vi bare forestille oss.

-Jeg er veldig fornøyd med Daniel Levy og hans fantastiske prosjekt. Derfor dedikerer jeg seieren til ham, avslutter Pochettino.

Den varmet nok en utslitt Levy.

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Heldigvis er det fire hjemmekamper av de gjenstående seks Premier League-kampene. Dette betyr at den utrolige energien som ble produsert på Tottenham Hotspur Stadion denne april-kvelden kan utnyttes for sikre Champions League-plass neste sesong.

-Jeg er så trygg på at vi kommer til topp-fire når dette er over, sier en overlykkelig Pochettino, som endelig kunne hente fotballen hjem for Tottenham.

Les: Barcelona må selge spillere for nesten 3 milliarer kroner