Conor Gallagher blir løftet frem av Southgate.

Vi tar det med en neve salt når det kommer fra The Sun, men av og til treffer avisen. Tilfellet Conor Callagher kan være ett av disse treffene.

For 21-åringen har spilt seg inn som en av de mest spennende up-and-coming engelske spillerne, noe også Gareth Southgate har fått med seg.

Les: Rangnick desperat: Tviholder på Cavani

I november fikk den sentrale midtbanespilleren debuten på det engelske landslaget. Den nybakte landslagsspilleren blir bare bedre og bedre under Patrick Vieiras ledelse hos Crystal Palace (på utlån fra Chelsea). Landslagssjef Gareth Southgate er overbevist om at Conor Gallagher kommer til å bli en sentral spiller for «The Three Lions» i mange år fremover, og at han er selvskreven hvis utviklingen fortsetter.

I sommer ble han funnet for lett for Chelsea, men potensialet var såpass tydelig at da Crystal Palace ønsket å kjøpe, ble de enige om et utlån istedenfor.

Les på Popidol: Elektronika-legendene Röyksopp ute med ny musikk

Solide 6 scoringer og 3 assists på 17 Premier League-kamper har gitt Gallagher det store gjennombruddet hos Palace, men vi vet alle at nåløyet på Stamford Bridge ikke blir noe større med én god sesong på Selhurst Park.

Ny yndling i Premier League. (foto: palace, twitter)

Gallagher er avhengig av spilletid fra start neste sesong for å overbevise Southgate at han må være med i troppen til Qatar, Chelsea kan trolig ikke tilby ham dette når leieavtalen med Palace går ut.

Ifølge The Sun har PSG-manager Pochettino plassert 21-åringen på ønskelista, der oljefondet fra Paris skal være villig til å skyve 50 milliioner pund over bordet i januar for å sikre seg en Chelsea-spilleren. Den engelske avisen hevder det blir vanskelig å avbryte leieavtalen til Palace, men da skal PSG være klar for å holde budet varmt til sommerens overgangsmarked.

Har det meste i troppen, ønsker mer. (foto: psg, twitter)

Les: ESPN: Romelu Lukaku i trøbbel

Vi kan kjøpe at Gallagher har fanget oppmerksomheten til Pochettino, men 21-åringen bør tenke nøye gjennom før han vurderer en eventuell overgang til PSG. Nåløyet er like smalt som hos Chelsea eller noen av de andre toppklubbene i Premier League. Spør Wijnaldum.