Har et ekstremt tilslag

Du kan godt kalle midtbanespiller James Ward-Prowse en «late bloomer» 27 åringen har i de siste sesongene blitt en av Southamptons aller viktigste spillere. – Hans giftige høyrefot har sørget for mange viktige poeng for Southampton og i en dårlig sesong holdt «The Saints» unna nedrykksstreken.

Det er James Ward-Prowse sine spektakulære frispark som virkelig fått oss til å sperre øyene opp. Det er etter vår mening og naturlig nok også Southamptons mening ingen bedre i Premier League.

Les: Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford

Man skulle tro Liverpool er på ballen slik de historisk sette er ivrige etter å sikre seg Southampton-spillere, men så langt tilhører de ikke kobbelet av Premier League klubber som er interesserte. Daily Star melder at Arsenal, Newcastle og Tottenham følger 27 åringen tett, mens både den blå og røde delen av Manchester har gått litt lenger og har invitert til samtaler.

Les: Liverpool tilbyr ny kontrakt til 36-åring

Manchester City manager Pep Guardiola mener til tross for at de leder Premier League de trener å styrke laget og da med spillere som har «particular set of skills». Manchester United som har siklet på høyrefoten til James Ward-Prowse en god stund er litt frustrerte over at de trenger å vente minst to uker til med å få fremtidig manager Erik ten Hag, som faktisk fortsatt jobber for Ajax til å ta stilling endelig til om han passer inn. (Dette er en spiller som har imponert også Ten Hag)

Ward-Prowse sin kontrakt i Southampton strekker seg helt til 2026. Han har spilt i barndomsklubben hele sin karriere sin.