Icardi, Neymar og Mbappe

Kan tenkes at dagens nyhet som at Juventus sin midtbanestjerne Miralem Pjanic er enig om en overgang til Barcelona betyr at den spanske storklubben har omgjort på sin plan om å bruke absolutt alt på å hente inn Neymar fra Paris Saint-Germain.

Spansk og Italiensk media flommer over at nyheten i dag, det overrasker at Juventus skal godta å kvitte seg med en så viktig spiller. Uansett hvem de får i retur vil laget svekkes når «The brain of Juventus» forsvinner.

Les: Marca: Pogba har nå mistet billetten bort fra United

Det skal dreie seg om en delvis bytteavtale hvor Juventus får mellom 300 og 400 millioner kroner og fritt valg mellom enten Arturo Vidal, Arthur Melo eller Ivan Rakitic.

Barcelona har vært ute etter Miralem Pjanic i mange år, så det kan tenkes de ser denne overgangen som unntaket som bekrefter regelen og at de likevel har tenkt å bruke milliarder på Neymar.

Første gang Barcelona forsøkte seg på den 30 år gamle midtbanestjernen var i 2016 da de trakk det korte strået i en overgang av Roma.

Bosnieren som tidligere har spilt for både Metz og Lyon har spilt 167 kamper og scoret 22 mål for «den gamle dame». (Må ikke forveksles med «Den Sorte Dame» som er sjørøverbåten til Kaptein Sabeltann)

Les: United legende under press – må selge 3 Ajax-spillere mens prisene raser