Mr. Palace. (foto: palace, twitter)

Forrige sesong loset ringreven Roy Hodgson Crystal Palace inn til nok en sesong i øverste divisjon. Klubben belønnet 76-åringen (!) med ytterligere sesong på Selhurst Park.

Snart halvveis inn i sesongen går det mot at planen endres. Ifølge Football-Insiders kilde blir the grand old man ikke sparket, men manager og klubb skal nærme seg konklusjonen om at det er naturlig å gi seg. Kilden hevder endringen kan komme i løpet av de neste ukene.

LES: Dele Alli er tilbake

På onsdag ble det et seigt 0-2 tap mot Bournemouth, noe som gir Palace 14. plass på tabellen. Fortsatt delvis betryggende avstand til nedrykksstreken, men ikke tegn på noe spesielt momentum inn mot andre del av sesongen.

Londonklubben sliter for tiden med skader hos nøkkelspillerne Cheick Doucoure, som er forventet å miste resten av sesongen, Eberechi Eze er også ute for lengre tid.

F7: Amazon er ute av den nye ufattelig store Premier League TV-dealen

Roy Hodgson tok over i mars 2022 da Patrick Vieira hadde ledet Palace uten seier de siste 12 kampene og til tre poeng over nedrykksstreken. Hodgson sprøytet inn ny energi i Palace-troppen og vant fem av ti kamper på slutten av sesongen. Totalt har Hodgson ledet sin ungdomsklubb til 64 seire på totalt 188 kamper gjennom sine to runder som Palace-manager.

Ingen skam å gi fra seg plassen til neste Palace-manager.