Hjem FotballChampions League Pique tar et oppgjør med fansen
Pique tar et oppgjør med fansen

Pique tar et oppgjør med fansen

mars 20, 2017

Midtbanespilleren Andre Gomes fikk av fansen mye av skylden for Barcelonas tap mot PSG i forrige måned. Dette har ført til pipekonsert når portugiseren viser seg på banen. Pique tar nå et oppgjør med fansen.

Daily Mail skriver om forsvarskjempen Gerard Piques støtte til Gomes, som i den senere tid har vært utsatt for pipekonsert av sine egne supportere.

På kampen mot Valencia på søndag ble Gomes møtt med piping. Dette er noe Pique misliker sterkt, og står nå bak Gomes, som med sine 36 kamper kun står med én scoring. Den forløsende scoringen kom i kampen mot Valencia, samme kamp han møtte veggen av piping.

Andre Gomes fikk ikke sjansen til å reise kjerringa i returoppgjøret mot PSG i den historiske 6-1 seieren til Barcelona. Kanskje situasjonen hadde vært en helt annen, og supporternes vrede gått i glemmeboken.

Piquet syntes uansett det er feil å møte sine egne spillere med pipekonsert. -Jeg er totalt uenig med supportere som piper ut spillere. De kan heller da holde seg hjemme, sa Pique etter søndagens kamp.

 

(@F7/FC Barcelona)

 

Les også: