Pierre-Emerick Aubameyang

Det har vært opplest og vedtatt at Arsenal sin største stjerne Pierre-Emerick Aubameyang forlater Emirates fordi han ikke skal ha tro på at The Gunners er rigget for Champions League.

Manager Mikel Arteta er litt ut av det blå optimistisk med hensyn til at klubben skal bli enig med Pierre-Emerick Aubameyang om en forlengelse av kontrakten.

Les: Tottenham har funnet sin neste toppkeeper

Pierre-Emerick Aubameyang har så langt en meget bra sesong bak seg, men Arsenal gjør det ikke like skarpt, før oppstart av Premier League ligger de nede på en niende plass med kun en teoretisk sjanse for kvalifisering til Champions League

«Vi har mye snakk med Pierre, familien og agenten hans. Jeg er ganske positiv til å komme til enighet», sier Arteta ifølge Sky Sports og fortsetter:

«Det er vårt ansvar å sørge for at han føler det er det rette trinnet i karrièren. For å gjøre det, må han føle seg verdsatt. Han må føle at han tilhører oss og at vi vil ha ham».

«Han må tro at vi kan føre klubben fremover slik vi vil, og at han må være en nøkkelspiller i det».

«Jeg er ekstremt fornøyd med hvordan han presterer og oppfører seg. Jeg har et veldig godt forhold til ham, og vi kan diskutere mange ting ansikt til ansikt. Jeg tror han er veldig fornøyd med klubben»

Pierre-Emerick Aubameyang er ønsket av en rekke klubber, både i Premier League og i La Liga. Ryktene har gått en stund om at den gabonske spissen er i ferd med å endre holdning og ønsker være med på «prosjekt Mikel Arteta».

Les: Solskjær velger en annen strategi enn Zidane

30 år gamle Aubameyang har scoret totalt 20 mål på 32 kamper for Arsenal denne sesongen.