Philippe Coutinho

Sesongen er slettes ikke over for Barcelona, etter klubben hentet tilbake legenden Xavi som ny manager har ting faktisk snudd. De katalanske kjempene klatrer igjen på La Liga tabellen og etter 3 – 1 seieren mot Villarreal hvor Philippe Coutinho scoret på overtid på straffe er de oppe på 7.plass.

Man skulle tro veien til startelleveren skulle være kortere for Philippe Coutinho etter at angripere som Luis Suárez, Lionel Messi og Antoine Griezmann har forlatt klubben, men Xavi Hernandez har så langt valgt å holde han som en slags superreserve.

Les: Hulk ledet klubben til første tittel på 50 år

Det er ingen hemmelighet at den brasilianske superstjernen ønsker seg en retur til Premier League, men Newcastle som fra før hadde Engelands mest forhatte eier Mike Ashley og nå har hentet inn verdens verste diktatur var ikke øverst på hans ønskeliste.

Philippe Coutinho har dog latt seg friste av store penger og muligheten for å spille «hele tiden» så selv om han har takket nei til Newcastle er det ikke et nei for alltid. El Nacional melder at Philippe Coutinho som sitter såpass mye på benken og ikke har startet en eneste kamp under klubbens nye sjef Xavi Hernandez angrer seg og er åpen for å flytte med mindre han får vesentlig mer spilletid.

Les på F7: Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Det hjelper selvsagt på humøret og evnen til å fly når man scorer mål!

En faktor som selvsagt også har noe å si er Newcastle sin reelle mulighet for nedrykk til Championship. – En brasiliansk superstjerne kan ikke spille på nest øverste nivå i England like lite som en fisk kan leve på land.

Philippe Coutinho var Liverpools største stjerne frem til han i 2018 meldte overgang til Barcelona, siden det har alle piler pekt nedover!.