Philippe Coutinho

Det er nesten slik at Liverpool fans er i ferd med å tilgi Philippe Coutinho som ble hatobjekt nummer en da han «svek» klubben og tvang igjennom en overgang til Barcelona for 135 millioner euro tilbake i 2018. – Siden den gang har pilene pekt nedover.

«Han burde aldri ha forlatt Liverpool»

Les: Liverpool lukker døra for Arne Slots favorittspiller

Prisen som Aston Villa krever for det som var en av verdens største fotballstjernen er nesten nummende. – Den brasilianske angripende midtbanespilleren er bare 31 år gammel og burde egentlig være på høyden av sin karriere.

Philippe Coutinho flyttet til Villa Park opprinnelig på lån tilbake i 2022 før han signerte permanent fra Barcelona.

Hans forbindelse med daværende manager Steven Gerrard, som han pleide å spille med i Liverpool, ble antatt å være årsaken bak overgangen. Siden Gerrard sluttet har han virkelig slitt, og scoret bare ett mål på 20 ligakamper i sin første hele sesong i klubben før han ble sendt på utlån til Qatar-laget Al-Duhail denne sesongen.

Aston Villa manager Unai Emery som har ledet klubben til Champions League ser ikke at han klarer å fikse Philippe Coutinho. -Og når han tjener over 150 000 euro i uken er det et problem.

Journalist Rudy Galetti skriver at den angripende midtbanespilleren er til salgs så lenge noen er villige til å by i nærhenten av 10 millioner euro.

Coutinho er mest kjent for sin fem og et halvt år lange periode på Anfield hvor han ble klubbens og en av Premier Leagues beste spillere. Fans brant drakten hans og da sjokket om salget kom. – Nå som det går så dårlig for han og det faktum ha la igjen veldig mye penger i klubben har hatet stilnet og gått over i en slags sympati. En fan skrev nettopp i sosiale medier, jeg har selv gjort et par feil i livet, heldigvis er det få som vet om dem».

Brasilianeren falt i unåde på Camp Nou ble sendt på lån til Bayern München hvor det gikk helt ok før han til slutt ble solgt til Villa. – Mange forståsegpåere mener at talentet og fysikken er der og at det er tap av selvtillit som er problemet.

Med andre ord, en manager som klarer å finne hva som skal til for at Philippe Coutinho leverer igjen kan gjøre et varp.

F7: Manchester United gjør en kjempebrøler!