Philippe Coutinho på utlån hos Bayern München

Det holder ikke å si har den brasilianske superstjernen Philippe Coutinho er tilbake slik vi husker han fra Liverpool, han har krabbet seg tilbake og blitt bare bedre og bedre. 

Coutinho beviste i går gjennom spill i verdensklasse for Bayern München få, om noen er bedre enn han. – Bayern München kjørte over Werder Bremen i en knusende 6-1 lørdag ettermiddag, og Coutinho var showets stjerne.

Les: Paris Saint-Germain vil Mauro Icardi skal bli, men..

Hat-trick 

Philippe Coutinho spilte rett og slett en perfekt kamp, i tillegg til å score tre mål ga han også to assists til Robert Lewandowski. – Midlertidig manager Hans-Dieter Flick har fortsatt en jobb foran seg, men det vi så av Bayern München i går vitner om et lag som er klare til å slå tilbake.

Før kampen var Bayern på en 7 plass, etter er de tilbake i mesterligaen på en 4.plass, men det er lag med færre kamper som kan gå forbi blant annet Schalke som møter Eintracht Frankfurt senere idag.

24: Kampen startet som det ofte har gjort denne seseongen for Bayern, Bremen tok ledelsen tidlig. Milot Rashica gir Werder Bremen ledelsen 0-1 i München. Davy Klaassen var nest sist på ballen.

45: Bayern utlignet like før halvtid etter at Coutinho avsluttet et innlegg fra Serge Gnabry som viste store personlige ferdigheter i forkant av målet.

45-4: Bayern München tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Robert Lewandowski på Allianz Arena. Philippe Coutinho sto for den målgivende pasningen.

I andre omgang startet Philippe Coutinho for alvor showet.

63: Bayern München øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Philippe Coutinho. Det er en fin assist fra David Alaba.

72: Robert Lewandowski øker ledelsen til 4-1. Thomas Muller sto for den målgivende pasningen.

75: Thomas Muller setter ballen i mål og øker Bayern Münchens ledelse til 5-1 i München. Det er en fin assist fra Philippe Coutinho.

78: Philippe Coutinho gir Bayern München en komfortabel 6-1 ledelse. Flott spill fra Ivan Perisic før målet.

Les: Sir Alex Ferguson applauderer ikke de nye planene

Coutinho scoret også i midtuken mot Tottenham Hotspur i Champions League, så han er definitivt tilbake.

Hans-Dieter Flicks vil trenge ham ettersom de for øyeblikket ligger bak serieledere Red Bull Leipzig med seks poeng.