Back in business, bare ikke sikker hvor.(foto: jones, twitter)

De siste årene har vært en katastrofe for Phil Jones, den nå 29 år gamle forsvarsspilleren som kom til Old Trafford fra Blackburn i 2011 har vært igjennom et skademareritt av dimensjoner. Flere alvorlige kneskader har holdt han utenfor Manchester United siden januar 2020.

Comebacket kom først da Manchester United tapte hjemme mot Wolverhampton 1-0 tidligere i januar. Det var hans første kamp i United-trøya på over to år. Selv om United tapte var Phil Jones solid noe Luke Shaw kommenterte etter kampen til BBC Sport.

Les: Arsenal skremt av prislappen til Alexander Isak

«En ting jeg vil si er at Phil Jones skal være stolt av seg selv. Han har blitt kritisert i årevis og har vært gjennom mye, men han er så profesjonell og har trent hardt. Han var fenomenal. Han var eksepsjonell, jeg er veldig glad på hans vegne og han fortjener det»

Det er klart man er rusten etter to år, i hvert fall hvis man følger vanlig logikk. Jones skal fortsette utviklingen med å spille seg tilbake i solid form, sjefene på Old Trafford har forhandlet frem en låneavtale med Ligue 1-klubben Bordeaux ut sesongen.

Bordeaux som sliter langt ned på tabellen (pr nå 17.plass) frister ikke Phil Jones som trekker i håndbrekket. – Han vil bli og bevise han er mer enn god nok for Manchester United allerede nå.

Phil Jones har egentlig bestemt seg, men har godtatt å ta en prat i dag om utlån i løpet av dagen. Manager Ralf Rangnick skal være i tvil, men slettes ikke fremmed for tanken at en av klubbens historisk beste skal kjempe seg tilbake på eget gress.

Les: Så mye tjener vinnerne av Australian Open 2022