To venner: Jesse Lingard og Phil Jones

Skadeproblemer og benkesliting til tross, Manchester United forsvarer Phil Jones er alltid positiv og nå i et intervju med The Guardian snakker han om fremtiden som lys.


«Jeg gir aldri opp»

Les: Mål mot Nederland og Serbia og briljant spill i overkjøringen mot Chelsea har vekket både Conte og Rangnick

30 år gamle Phil Jones har hatt store skadeproblemer de siste årene og det er nesten et mirakel han er tilbake på Old Trafford, kampklar. Manager Ralf Rangnick har ikke akkurat vært ivrig på å bruke Jones som har for to kamper denne sesongen, inkludert en i Premier League.

Sist han spilte var i begynnelsen av februar mot Middlesbrough i FA-cupen, ellers har han hovedsakelig holdt seg på benken i ligaen de siste månedene.

Til tross for at 30-åringen ikke har spilt så mye i år, er han nå fornøyd med livet, da han tidligere ikke følte seg så bra da han gikk på skade etter skade.

  • Jeg føler meg lykkelig. Jeg er hundre prosent heldig som har spilt i to verdenscuper, opplevd EM og hatt fantastiske øyeblikk på Old Trafford med fantastiske spillere. Selvfølgelig sier folk: «Du har gjort dette, du kunne ha gjort det, bla, bla, bla.» Men jeg føler meg glad, sier han til den engelske avisen The Guardian.

Jones har kontrakt til sommeren 2023 og vet foreløpig ikke hva fremtiden har å by ham.

– Jeg er fortsatt bare 30 år og jeg har savnet fotballen mye. Jeg håper å komme i form og like å spille fotball. Da jeg var borte med skader var det en vanskelig tid, men jeg vil aldri gi opp. Jeg føler fortsatt at jeg er god nok og at jeg har mye å gi. Jeg er håpefull og klar til å spille igjen.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

Jones kom til Manchester United fra Blackburn Rovers i 2011.