Peter Crouch

Det virker som om Tottenham gjør sitt ytterste for å gjøre Peter Crouch sine ord til skamme med å være med å by på et for dem uvanlig stort antall dealer. – Han melder at deres store stjerne Harry Kane kan bli tvunget til å forlate klubben fordi det ikke er samsvar mellom hans og klubbens ambisjoner.

Men tidligere spissen mer enn antyder at trang økonomi og corona krise kan ha en stor innvirkning på Kanes fremtid i klubben.

Les: Endelig har Ronny Deila fått sving på New York City

Tottenham så langt i sommer:

Inn: Giovani Lo Celso (£ 28,8 millioner, Real Betis), Pierre-Emile Hojbjerg (Southampton 19 millioner pund), Joe Hart (gratis, Burnley)

Ut: Jan Vertonghen (løslatt, Benfica), Michel Vorm (løslatt), Troy Parrott (lån, Millwall) og Oliver Skipp (lån, Norwich).

Den engelske kapteinen har antydet at han vil vurdere sin fremtid i Spurs hvis de ikke klarer å kjempe om trofeer, og Crouch frykter at beslutningen nærmer seg:

«Det er en vanskelig situasjon for Harry Kane fordi klubben trenger å matche hans ambisjon, og det gjør den ikke for øyeblikket,» sa Crouch til Paddy Power.

Les på F7: Norge mindre innovative enn nedsnødde Østerrike

“I en ideell situasjon ville han bli der og kjempe for Champions League, kjempe om ligatitler, men de er bare ikke på det nivået. Så ja, hodet hans kunne snus.

“Jeg måtte ta mange vanskelige avgjørelser i karrieren – hver gang jeg flyttet fra en klubb, var det ikke fordi jeg spesielt ønsket det, men jeg måtte. Jeg ville gjerne ha vært en mann med en klubb».

Selv om jeg dro fra Southampton til Liverpool, som var en fantastisk overgang for meg, var jeg glad jeg var der. Jeg scoret mål, men vi rykket ned, og du sier ikke nei til Liverpool».

“Hvor igjen går du derfra da jeg forlot Anfield? Jeg var så glad. Jeg fløy og spilte for England, og så kom Fernando Torres inn. Det var en av de tingene der jeg måtte gå videre – slik er det i fotball.

“Mitt råd til Harry ville være: gresset er ikke alltid grønnere. Du kan gå et sted og vinne et pokal, men det vil bety helvete mye mer å vinne et pokal med Tottenham enn et annet sted. «


Crouch mener at Spurs-sjef Jose Mourinho er under press for å levere for Tottenham i den kommende sesongen.

«Siste sesong var skuffende for Tottenham,» la han til. “Spillerne ser ut som en skygge av seg selv. Jeg ser på Dele Alli, eller Tanguy Ndombele, det er en spiller der inne et sted. Det er noen få som må byttes ut.

“Denne sommeren er en stor mulighet for Tottenham til å styrke og få det riktig denne gangen – for neste sesong tolereres det ikke.

“Du må holde ting friskt. Hver gang jeg ser dem spille, ser de bare ikke ut som Tottenham i gamle dager, da de var spennende.

“Det var en etappe da de var i nærheten av å vinne ligaen – da Leicester gjorde det – men de har falt godt under det de siste årene.

“Å nå Champions League-finalen var fantastisk for klubben, og i begynnelsen av forrige sesong forventet du at Tottenham ville sparke videre. Men de har det ikke i det hele tatt, og du må si at forrige sesong var en skuffelse. «

Peter Crouch snakket til Paddy Power News.