Kan ikke kjøpe seg ut denne gangen. (foto: city, twitter)

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag som en symfoni og klarer trolig nok en gang å hente hjem Premier League trofeet, slik han har gjort i alle andre ligaer han har vært trener i. – Han ser, som oss andre at en meget sentral spiller 33 år gamle Vincent Kompany begynner å nærme seg «aldersgrensen» for å spille på topp.  

I konkurranse med blant annet byrival Manchester United gjør Manchester City nå et fremstøt på 100 millioner euro for Real Madrid spiller Raphael Varane som en langsiktig erstatter for Vincent Kompany.

Les: Skriver kontrakt etter låneopphold fra Watford

Aymeric Laporte har vært fantastisk i hjertet av Citys forsvar denne sesongen, men Kompany er regelmessig foretrukket som sin sentrale defensiv partner og foran John Stones.

Manchester City forventer at Kompany skal ha en noe nedsatt rolle i neste sesong, og Don Balon rapporterer at Pep Guardiola vil at Varane skal signeres denne sommeren som en langsiktig erstatning.

Det at Manchester United ikke klarte Champions League kvalifisering i år gjør det helt klart mer attraktivt å gå til Manchester City.

Les: Martin Ødegaard hanket inn nok en pris

Don Balon skriver videre at Manchester City kan tenkes å gjennomføre et 170 milloner euro dobbelt raid hos de spanske gigantene ta med seg midtbanespiller Toni Kroos – et annet rapportert United-mål.