Together. (foto: city, twitter)

Før forrige kamp mot PSG fikk Pep Guardiola spørsmålet om hvordan City skulle stanse Messi og resten av superstjernene. Da kom det tørt fra City-manageren: «Det er ikke mulig». På onsdag var det igjen duket for kamp mellom gigantene, men denne gangen gjorde Manchester City det umulige mulig.

Med angrepsrekka Neymar, Mbappé og Messi mot seg, viste City denne gangen at lagmaskinen trumfet enkeltspillerne hos PSG.

Les: Bob Bradley klar for total makeover i rollen som trener/sportsdirektør

Kylian Mbappé smatt forbi etter 50 minutter og sørget for 0-1 ledelse til PSG, men etter dette viste Manchester City at tålmodighet og et ekstremt godt sammensatt lag holdt helt inn. Scoring av Sterling i det 63. minutt, så den matchvinnende scoringen av Gabriel Jesus.

Brasilianeren forklarer hvorfor City avgjør kamper som dette.

-Takk til Bernardo (Silva). Jeg vet hvor god han er, så derfor venter jeg (med innløp). Jeg avsluttet godt, så det er det jeg bringer til laget… Vi har mange spillere som hjelper laget. Alle vil gjerne sende en ball til lagkameraten, ingen er egoistiske, sier Jesus ifølge BBC.

Les på Tysk fotball: Alexander Nübel angrer ikke, men har gitt klar beskjed til Bayern München om hva som må skje

Det er det jeg bringer til laget. Vi har mange spillere som hjelper laget. Alle vil sende en ball til lagkameraten. Pep Guardiola har gjort en ekstremt god jobb på treningsfeltet med denne gjengen.

Les: Martin Ødegaard hadde ikke nubbesjans hos Real Madrid