Pep "Skerritt" Guardiola. (foto: city, twitter)

Barcelona-supporterne vet det, Bayern München-supporterne vet det, Manchester City-supporterne vet. Han innehar en slags Tom Skerritt-rolle i Top Gun, og er ikke redd for å øse ut med kompetansen sin til ungdommen. 

Tom Skerritt, folkens.

Og det begrenser seg ikke til sine egne talenter.

I mai, da det sto på som verst i innspurten i Premier League, ventet Leicester.

London-klubben skulle «hjelpe» Liverpool til ligagullet, men Guardiola og spillerne overlistet så vidt gjengen fra hovedstaden.

Pep Guardiola, folkens. (foto: city, twitter)

Les: Skal overtale Aubameyang til overgang – viftes med godt over 3 millioner i ukelønn

Selv oppi kaoset etter kampen, brukte Pep «Skerritt» Guardiola tid til å gi en ung Leicester-spiller en klapp og skulderen og et råd.

Venstrebacken Ben Chilwell fikk et minne for livet, og var ikke så rent lite starstruck.

-Det var deilig at en sånn suksessrik manger kom og sa at jeg er en god spiller. Han sa at jeg var veldig talentfull og han ville at jeg aldri måtte stoppe med å løpe frem og tilbake på banen sånn jeg gjorde, sier Chilwell ifølge Sky Sports.

En av Englands fremadstormende talenter. (foto: chilwell, twitter)

Les på F7: Pellegrino og Keita invitert til Stortinget

22-åringen har vært fast hos Leicester denne sesongen med 36 Premier League-kamper, og har bevist for Gareth Southgate at han fortjener plassen i Englands landslagstropp som snart skal kjempe i Nations League-finale.

Her har du mobilnummeret mitt, gutt.

Pep Guardiola er ikke som andre manager. Eller var det en bevisst kontakt med en lovende spiller han ser for seg i City-drakten en gang i fremtiden?

Uansett: Pep er ikke som andre managere.

Les: Gerrard har sin klare favoritt blant Liverpool-spillerne