Arsenal manager Mikel Arteta var for ikke så lenge siden høyrehånda til Manchester City manager Pep Guardiola. – Det er en stor fordel å lære av verdens beste. Juanma Lillo vil ikke så ved Pep sin side neste sesong i Manchester City, da assistenten har valgt å bytte til Al-Sadd Sports Club, hvor han selv blir manager.

Juanma Lillo, som har vært Pep Guardiolas assistent i Manchester City siden 2020, forlater nå klubben til fordel for en jobb i Al-Sadd Sports Club. – For to dager siden sluttet Javi Gracia som fylle tomrommet etter Barcelona legende Xavi Hernandez. Al-Sadd var Xavi sin siste klubb som aktiv spiller og klubben han startet sin manager karriere.

Lillo sier nå si farvel til de engelske mesterne: !Tiden min i Manchester City har vært en av de mest fornøyelige periodene i karrieren min. Det har vært en glede å jobbe med Pep, staben og denne gruppen av spillere, og jeg håper jeg har bidratt litt til den fantastiske suksessen vi har hatt på banen».

Det er en perfekt tid å være i Qatar med bare noen måneder igjen til fotball-VM.

Les: Fabregas ringes ned av tidligere trenere, men Premier League-ikonet har helt andre planer

– Jeg ønsker klubben alt godt og håper at de kan nå alle sine ambisjoner i fremtiden, lyder det fra Juanma Lillo til Citys nettsider.

56 år gamle Juanma Lillo har tidligere i karrieren ledet lag som Vissel Kobe, Real Sociedad og Zaragoza, så han er ikke helt ukjent med rollen som manager.

Les: Bekreftet: Brentford henter inn kapasitet fra Manchester United