Du finner ikke lenger Paulo Dybala drakt i shoppen til Juventus. – Etter syv år hos den gamle dame er det slutt for den argentinske angriperen. – Håpet var at han skulle gå til Premier League og dermed ikke bli en konkurrent i Serie A, istedenfor har han i følge Gazzetta dello Sport valgt en av deres største konkurrenter Inter Milan.

En fireårskontrakt er under utarbeidelse og Paulo Dybala vil signere etter råd fra moren Alicia.


Fotballagent Beppe Accardi har sagt at Paulo Dybala skal til Inter for å gjenopplive seg selv og at Romelu Lukakus retur til Inter vil være flott.

Les: Axel Witsel kunne velge og vrake – signerer for toppklubb i La Liga

Under et intervju med TMW antydet Beppe Accardi at Paulo Dybala hadde kommet til en naturlig slutt med tiden i Juventus, og nå søker han en ny utfordring i Inter.


«Dybala? Hos Juve hadde han gjort tiden sin. Hos Inter vil han gå for å regenerere. Det blir en ny kjærlighet.»

Paulo Dybalas overgang til Inter er avhengig av at en spiller som Alexis Sanchez forlater klubben slik at pengene blir tilgjengelig på overgangsbudsjettet. Avtalen er nesten helt på plass, bare agenthonorarer må avtales. Beppe Accardi gikk deretter videre for å diskutere Romelu Lukaku som ser ut til å komme tilbake til Inter på lån fra Chelsea etter å ha flyttet i motsatt retning i fjor sommer på en på 115 millioner euro overgang.

«En flott avkastning. Han er en av de sterkeste spissene i verden. I fotball er det øyeblikk når situasjoner får deg til å gå i én retning og så en annen. Hos Chelsea blomstret aldri ekteskapet.»

LES: Marca: Tilbyr superstjerne 400 millioner i årslønn for å droppe Real Madrid!