Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

Det er ikke første gangen den franske superstjernen har ønsket å forlate Manchester United, men hver gang, i siste liten har det ikke skjedd. Flere ganger har manager Ole Gunnar Solskjær klart å overtale Paul Pogba til å bli.

Situasjonen nå er en helt annen enn for et år siden. Paul Pogba er ikke lenger den største stjernen på laget og dynamikken tilsier at det ikke er noen krise om han drar videre. – Tvert imot, mange eksperter mener de klarer seg bedre uten. Solskjær vil ikke jobbe like hardt for å overbevise Pogba om å bli denne gangen.

Les: Overbevist Lorenzo Pellegrini er en perfekt Georginio Wijnaldum erstatter

På CIES Football Observatory sin rangering over de mest verdifulle spillere i verden akkurat nå er det helt andre Manchester United spillere som utmerker seg. Mason Greenwood (€ 178 millioner) opptar andreplassen etterfulgt av lagkameraten Marcus Rashford (€ 159,1 millioner) på tredje med Bruno Fernandes på femteplass. (€ 154,3 millioner). Paul Pogba verdsettes av Transfermarkt til 60 millioner euro.

Real Madrid, Barcelona og Juventus er de som sterkest er knyttet til franskmannen, men ingen av dem er villige til å betale det de var villige til for bare et år siden. Paul Pogba håper et strålende EM med det franske flagget på brystet skal revitalisere hans karriere.

Les: Kylian Mbappé er bare på 12.plass på lista over verdens dyreste spillere

ESPN melder at Paul Pogba aktivt søker en vei ut, men at han foreløpig ikke har lykkes.