Paul Pogba - God når han gidder!

For et par dager siden ble det endelig annonsert at Paul Pogba er ferdig i Manchester United, nyheten fikk ikke akkurat fansen til å reagere noe særlig. – Så lenge og så ofte har den franske superstjernen sutret og truet med å slutte at folk ikke bryr seg lenger, heller ikke klubben som hver eneste sommer de siste fem årene har vært frempå for å få til en avtale.

Real Madrid som under Carlo Ancelotti sin ledelse har hentet hjem både La Liga og Champions League denne sesongen er på jakt etter en midtbanespiller, men de er ikke interessert i å signere Paul Pogba, selv om han kommer gratis. Los Blancos’ primære mål er Monacos Aurelien Tchouameni, men selv om de ikke klarer å skaffe han, vil ikke klubben gå for hans landsmann.

Real Madrid-direktører har avvist overfor MARCA at Los Blancos har tatt kontakt med enten spilleren eller noen fra hans følge.

Les: Gerard Pique sender frekke forslag til Miss BoomBum bak ryggen til Shakira

Les: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona

Pogba har vært koblet til Real Madrid hver sommer de siste fem årene. Tidligere trener Zinedine Zidane ba klubben om å signere den franske midtbanespilleren tidligere, men Los Blancos er nå på jakt etter en annen type spiller.

Det ubestridte i Real Madrid!
Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Fede Valverde og Eduardo Camavinga vil være spillerne som danner Real Madrids midtbane for neste sesong. I mellomtiden pågår forhandlinger om å signere Tchouameni og Real Madrid er sikre på at de kan signere den franske landslagsspilleren til tross for at en avtale med Monaco ikke er nær foreløpig.

Les: Da Luis Campos overtok havnet kompis Jose Mourinho på en veldig kort liste