Ser ikke spesielt fornøyd ut

Det er ingen stor overraskelse at Reading har sparket den engelske fotballlegenden Paul Ince. – For nesten et år siden ble 55 åringen permanent manager for Reading etter å ha vært vikar i en periode.

Budsjettbegrensingene som EFL krevde i november 2021 er ikke overholdt av Reading. Klubben fikk seks minuspoeng i straff for et for stort underskudd i perioden 2017-21, nå straffes Reading igjen for å ikke ha møtt kravet fra ligaen.

Dermed er det på nytt seks minuspoeng i straff, Reading befant seg plutselig ett fattig poeng over nedrykksstreken.

Les: Strippes for seks poeng

I går ble det enda værre!. Reading er midt inne i det som må kalles en sportslig og økonimisk krise. Etter gårsdagens 2 – 1 tap mot Preston i Championship ble krisen akutt.

Les på Engelske Klubber: Dean Smith kaster seg inn i redningsaksjon i Premier League

Reading har ikke vunnet noen av sine åtte siste kamper.

– Jeg vil takke Paul for innsatsen gjennom det som har vært en frustrerende og ekstremt utfordrende sesong så langt. Vi ønsker ham lykke til i hans fremtidige bestrebelser, sa fotballdirektør Mark Bowen i en uttalelse.

– Styret vil nå jobbe nøye med å identifisere hvilken trener som passer klubben best. En kandidat som er i stand til å ta klubben til mer velstående og lysere tider. Readings U21-trener Noel Hunt overtar hovedansvaret på midlertidig basis resten av sesongen.

Tidligere i karrieren har Paul Ince administrert blant andre Blackpool, Noots County, MK Dons og Blackburn. Som spiller representerte han klubber som Manchester United, Liverpool, West Ham og Inter.