Trenger riktig kort til kabalen. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær kom inn da alt var i ferd med å rakne for United på Mourinhos vakt, reddet mye av æren og sørget for å gjøre seg fortjent til lønna + gjennom å lede United til en overraskende Champions League-kvalifisering. Og hva gjør United når de endelig er tilbake i det beste selskapet? Overlister PSG og gruser RB Leipzig. Nå hevder Paul Ince at United-styret fikk panikk da de valgte å gå for Solskjær som permanent manager.

Seier mot Newcastle, seier mot PSG, seier mot RB Leipzig og et surt 1-0 tap for råsterke Arsenal. Hva velger den tidligere United-spiller Paul Ince å fokusere på? Den seige starten i Premier League og tapet mot Arsenal.

Les: Harry Maguire får seg et skikkelig spark bak

-De har vært inkonsekvente en stund – selv før Ole tok over. Så kom de inn i en god flyt og han gjorde jobben. Det var vanskelig å ikke gi ham jobben etter den perioden. Jeg tror likevel United-styret fikk panikk, begynner Ince til Ladbrokes.

Så skjønner vi hvor Ince vil hen.

-Jeg sier ikke at Ole ikke er den beste for jobben, å lede laget forrige sesong til tredjeplass var en stor prestasjon. Men når jeg ser på United sammenlignet med da jeg spilte.., kommer det fra Ince.

Da jeg spilte.

-Vi hadde tilstedeværelse. Klubber var redde for oss. Vi hadde allerede slått lagene før vi gikk ut på banen. Om det var hjemme eller borte, klubber var redde for Manchester United. Jeg ser ikke det nå, fortsetter Ince.

Les på F7: Hval hindret katastrofe: Tok imot et T-banetog

Før han avslutter med hvordan han har kommet frem til konklusjonen om at Solskjær var en panikk-ansettelse.

-Klubber ser på United og tror de kan ta poeng mot dem. Vi så det mot Arsenal hvor United var woeful. Vi har sett Crystal Palace gjøre det. Noe er ikke helt riktig, avslutter Ince.

Det formelig lyser misunnelse fra Ince når han sender avgårde sin lettvekter analyse. Vi legger ved Champions League-kampen fra forrige uke for å vise den tidligere United-spilleren hva som bor i United – selv uten ham på banen.

Les: Reguillon kunne ikke tro det: Tottenham har fikset golfbane til Bale