Hjem Ishockey Patrick Thoresen grubler på retur til norsk hockey
Patrick Thoresen grubler på retur til norsk hockey

Patrick Thoresen grubler på retur til norsk hockey

april 5, 2017

Paatrick Thoresen har selvom han spiller i den sveitsiske klubben ZSC Lions fått med seg den økende interessen for hockey i Norge, det er den motsatte utviklingen på tribunene enn den vi ser innen fotball. Denne vinteren har det ofte vært fulle kamper og det gjelder ikke bare finalespill, mens Eliteseien og OBOS ligaen har hatt en jevn nedgang over flere år.

I et intervju med Hamar Arbeiderblad forteller han at han er åpen for en retur til Storhammar, hvis han gir opp utenlandskarieren.

«Jeg er helt sikker på at vi kan bli enige. Dette handler om å bli enig med meg selv. Jeg skal ikke komme hjem og være grådig, for jeg vet hva begrensningen til Storhamar er. Jeg må gå noen runder med meg selv og spørre om jeg er klar for å komme hjem nå»

Dette er en avgjørelse som ikke er helt enkel, han flyttet fra Hamar da han var 17 år og han er nå 33 år gammel og i hockey år betyr det at han ikke har mange år igjen som aktiv spiller. Det hadde vært innertier hvis både Patrick Thoresen og lillebror Steffen hadde kommet hjem til Storhamar, de er begge profiler norsk hockey trenger.

Det vites ikke om uttalelsene til Patrick Thoresen var begrunnet i et ønske om å være snill med en lokalavis, eller om han faktisk seriøst vurderer å flytte hjem.

 

 

Les også: