Drømmen kan bli virkelighet. (foto psg, twitter)

Tapet av Kylian Mbappe vil merkes både på gressbanen og i lommeboka til Paris Saint-Germain. – Mens lommaboka blir tykkere selv om det ikke blir et salg blir angrepet helt klart bli tynnere.

Manager Luis Enrique har fått med sine superstjernekåte eiere til å handle spillere som passer inn og ikke bare har et stort navn. – PSG har satt igang sitt apparat for å hente inn tre spillere som kan kompensere tapet av verdens tredje beste spiller. (Havnet bak Erling Braut Haaland i årets Ballon d’Or kåring)

Les: Det Kalvin Phillips gjorde i tunnelen etter han ble utvist sier sitt

Real Madrid har allerede gitt Kylian Mbappe en kontrakt for de neste fem årene og overtar med det en av verdens største primadonnaer. Paris Saint-Germain vil spare omtrent 200 millioner euro i året på lønn og bonuser, noe som tilsvarer omtrent det det norske oljefondet kommer til å tape på Tesla aksjer i år.

Mbappe informerte enda en gang PSG om at han ville dra på en gratis overgang på slutten av sesongen

Ligue 1-mesterne forventes å bruke store penger neste sommer, og Téléfoot har skissert hvem de går etter:

«Lille-forsvareren Leny Yoro vil være et mål neste sommer, selv om PSG må kjempe med et visst Real Madrid for å signere det unge talentet,» skrev de på sin Twitter konto.

«De jobber også med erfarne spillere i verdensklasse. Napolis Victor Osimhen følges nøye. En annen potensiell vei er Bernardo Silva, som allerede takket ja til Paris forrige sesong før han ble beholdt av Pep Guardiola i Manchester City.»

Av de tre er Osimhen den mest direkte erstatteren for Mbappe, nigerianeren hadde sparket Napoli til sin første Serie A-tittel på 33 år forrige sesong med 26 mål i ligaen.

Les: Solskjærs utvalgte forlater Manchester United og skriver historie som ligaens yngste hovedtrener

Bernardos ferdighetssett er velkjent – en midtbanespiller som kan innta mer enn én posisjon – mens Yoro er en fantastisk 18 år gammel midtstopper i Lille er allerede verdsatt til €17 millioner.

Osimhen har en frigjøringsklausul mellom €120m og €130m, mens City tidligere krevde €80m for Bernardo, som er under kontrakt til 2026.

Førstnevnte har blitt tippet for en overgang til Premier League over Paris, men det er tydelig at PSG planlegger å bruke store penger når Mbappe’s har reist til Madrid.

Lillebror Ethan har fått tilbudet om å bli med til Madrid, men han har bestemt seg for å bli værende i Paris.