Gonçalo Ramos

Mens flere av Paris Saint-Germain sine store konkurrenter om Champions League trofeet er i ferd med å bytte sine managere (Liverpool, Barcelona og Bayern München) begynner Paris klubben å bli fornøyd med sin manager Luis Enrique og hans plan om å ha fokus på å bygge lag langsiktig fremfor å hoppe på superstjerner som blir like vanskelig å styre som å bære staur.

PSG etter Kylian Mbappe blir den store testen for Luis Enrique, som har fått friere tøyler enn normalt for en manager i den søkkrike klubben.

I fjor kjøpte Paris Saint-Germain den portugisiske spissen Gonçalo Ramos (22) fra Benfica for 65 millioner euro, men litt i skyggen av Mbappe og litt problemer med å tilpasse seg systemet til Enrique har det ikke blitt så bra som forventet.

PSG regner med at det er et midlertidig problem og dermed er et salg ikke aktuelt. – De har som resten verden fått med seg at OLivier Giroud med stor sansynlighet forlater AC Milan til sommeren.

Les: Supermann Olivier Giroud i forhandlinger med ny klubb

Calciomercato melder at Paris Saint-Germainat vil tilby AC Milan å låne Gonçalo Ramos ut neste sesong som en erstatter for Giroud.

Ramos er så langt notert for ni mål og en assist på 30 kamper med PSG.

Les på Engelske klubber: Et av Premier Leagues nye stjerneskudd var på god vei til å legge opp