Paolo Maldini

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovics har gjort det klart at han bare er i begynnelsen av sin karrière, men 38 åringen har ikke røpet hvor han skal utføre sitt yrke.

AC Milan sportsdirektør Paolo Maldini både tror og håper klubben forlenger Zlatan Ibrahimovics kontrakt. -Zlatan Ibrahimovic scoret 11 mål og fem assist på 20 kamper for AC Milan i alle turneringer i akkurat den avsluttede sesongen.

Les: Bournemouth casher inn en halv milliard på Nathan Aké

Til tross for 38-årsalderen, forsikrer sportssjef Paolo Maldini at den aldrende svensken vil være en del av klubbens fremtid.

«Vi har skapt noe denne sesongen, og det krever kontinuitet, og Zlatan er en del av det prosjektet», sier han ifølge ESPN.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt går ut i slutten av august, men det vil ikke være tilfelle så veldig lenge hvis Paolo Maldini får det som hva vil.

«Det vil ikke være en lett forhandling, men vi vil gjerne komme til enighet med ham. I angrepet føler vi oss komfortable med ham, og så har vi også Ante Rebic, Rafel Leao og andre unge spillere som kan vokse med ham»

Les: Sky Sports: Liverpool kan redde overgang med byttehandel

Zlatan Ibrahimovic var sentral i at AC Milan sikret en sjetteplass og kvalifisering til Europa League.